essence-1

Ik keek ontzettend uit naar de Essence Superheroes collectie dus ik was dan ook erg blij dat ik de collectie van de week in de winkel zag liggen. Ik moest wel drie kruidvatten af om alle nagellakken te vinden!

essence-2

Ik nam de zes nagellakken mee en ik was ook wel gefascineerd door de nagellak remover dus die ging ook mee!

Wonder! Wow! Man!Essence-3

Deze gouden nagellak moet als ‘Liquid Gold’ zijn maar ik vind hem maar lelijk op mijn nagels. Hij droogt niet egaal op en heeft een beetje een rosé-gouden finish. Nee, deze vind ik helaas niet zo leuk!

The IncredibleEssence-4

Deze sandstyle nagellak droogt iets minder mat op dan ik gewend ben van dit soort lakjes maar is toch erg mooi!

Super, Man!

essence-5

In het flesje zit er bijzonder veel ‘scattered’ holo in de nagellak. Op de nagellak komt deze toch iets minder over. Ik vind het idee leuk, maar de uitwerking wat minder.

Fantastic Girlessence-6

Fantastic Girl is een paars/roze thermo lakje. Hij reageert op temperatuur. Op mijn nagels is hij vrij donker paars, pas als ik mijn nagels onder de warme kraan zie ik een wezenlijk verschil.

essence-7

En dan nog trekt het verschil ongelooflijk snel weg. Ik geloof dat je wel aardig lange nagels moet hebben om een goed kleurverschil te zien.

Power Girlessence-8

Waarschijnlijk mijn favoriet van de collectie, Power Girl! Een prachtige blauw/paarse klaar met een kleine sparkle.

essence-9

The Awesomeessence-10

Ik ben door The Awesome nog wel verrast, ik vond hem in het flesje namelijk niet zo veel belovend. Hij heeft wel minimaal drie laagjes nodig om goed te dekken, maar is daarna verrassend mooi!

Fantastic Girl

Met de naam Fantastic Girl valt Essence helaas in herhaling, maar dit is dus ook de naam van de nagellak remover. De remover is verrassend dik en gel-achtig en bevat glitters. Ik ben er helaas niet echt enthousiast over. De glitters gaan zitten op plekken waar ze niet hoor en de gel is te dik om handig nagellak mee te verwijderen. Natuurlijk, uiteindelijk werkt het wel, maar dan zitten wel je hele handen onder de gel. Jammer!

essence-11

Al met al zitten er een paar leuke lakjes bij in deze Superheroes collectie. De remover vind ik echt niet geslaagd! De Superheroes collectie ligt nu in de winkel en zowel de nagellakken als de remover kosten €1,99!

Wat is jouw favoriet van deze Superheroes collectie?

 

3 Comments

  1. Ah het holo lakje vind ik er wel uitspringen deze collectie!

  2. Het zijn mooie lakjes.
    Liefs, xxx

  3. Vooral het zilverkleurige lakje vind ik erg mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>