kruidvat-1

Ik gebruik normaliter altijd een basic scheermesje voor het verwijderen van haar, maar naar deze ontharingsspray was ik toch wel erg nieuwsgierig. Ik kende het principe al wel, maar ik had het nog nooit uitgeprobeerd. Daar gaan we dan! Dit is de Kruidvat Ontharingsspray.

De ingrediënten kruidvat-2

kruidvat-3

We beginnen met een harig been. Ja, charmant, ik weet het!

kruidvat-4

De spray spuit je vanaf een afstandje erop, maar ik vond dat het nogal wat spul door de badkamer heen spoot dus ik deed het wat dichterbij en smeerde het met mijn vingers wat uit. Het is een apart gevoel, niet zozeer branderig maar een beetje die kant op. Het moet vijf tot tien minuten blijven zitten en ondertussen zit het een beetje ongemakkelijk.

Waarschuwing, ranzig!

kruidvat-5

Na die tien minuten moet je met het schrapertje het schuim (en het haar!) wegschrapen. Het werkt als een tierelier zoals je kan zien.

kruidvat-6

Praktisch alle haren zijn eraf. Ik vond nog wel wat verdwaalde haartjes, maar daar zal waarschijnlijk de spray niet goed opgezeten hebben.

Het product werkt, maar je moet er wel wat voor over hebben. Je zit tien minuten ongemakkelijk, het brandt een beetje en het ruikt vrij sterk. Het product is gelukkig erg budget, je betaalt voor 200 ml slechts € 3,09!

Wat is jouw favoriete manier van ontharen?

Dit product heb ik gekregen van een merk of bedrijf. Lees mijn disclaimer.

3 Comments

  1. Ik heb helemaal geen branderig gevoel ervaren, dus misschien moet je je toch maar aan die afstand houden :p Ik vind hem heel fijn!

  2. Ooh, ik moet dit hebben! Ik heb namelijk net weer 3 oorlogswonden gecreëerd met mijn scheermesje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>